Uw mediator bij arbeidsconflicten en echtscheidingen

Mediation Brooklyn Bridge is een mediatorpraktijk gevestigd in Breukelen. De praktijk is gespecialiseerd in arbeidsmediation en scheidingsmediation. Bent u op zoek naar een mediator bij uw scheiding of arbeidsconflict? Mr. Gabriëlle Gijsberts helpt u graag verder met het oplossen van uw conflict. Met haar kiest u voor een bemiddelaar die met de mediation bij uw echtscheiding of arbeidsconflict altijd neutraal, onpartijdig en onafhankelijk is.

Mediation bij een arbeidsconflict of een scheiding kan nare situaties voorkomen en is vaak een uitstekend alternatief voor het oplossen van conflicten langs de juridische weg. Door middel van bemiddeling kan er tot oplossingen gekomen worden die voor alle betrokkenen efficiënt, praktisch en duurzaam zijn. Bent u benieuwd naar wat Mediation Brooklyn Bridge als mediator bij uw echtscheiding of arbeidsconflict voor u kan betekenen?

Neem dan gerust eens contact op voor een vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek.

Arbeidsmediation

Conflicten tussen werkgevers en werknemers kunnen zeer stressvol zijn en veel energie en tijd van partijen vragen. Waar het conflict ook in geaard ligt, iedereen is beter af met de oplossing daarvan. Soms wil dat echter niet zelfstandig lukken. Mediation bij het arbeidsconflict is dan bij uitstek de oplossing. Zo voorkomt u een juridische strijd en kan in een vertrouwelijke setting tot een oplossing gekomen worden waar alle partijen wat aan hebben.

Mr. Gabriëlle Gijsberts is voorheen actief geweest als advocaat in het arbeidsrecht en weet als geen ander hoe het is om conflicten op de werkvloer op te lossen. Mocht het voortzetten van de onderlinge samenwerking toch niet meer mogelijk blijken, dan kan zij ook als bemiddelaar optreden bij Exit mediation bij het arbeidsconflict.

Scheidingsmediation

Bij een scheiding komen een hoop emoties kijken. Mediation Brooklyn Bridge kan als uw mediator bij de scheiding fungeren en u helpen met het maken van afspraken. Als mediator bij een echtscheiding is mr. Gabriëlle Gijsberts er voor jullie allebei.

Zij behartigt niet de belangen van één persoon, maar staat als tussen beide partijen om het maken van afspraken in goede banen te kunnen geleiden. U hoeft dan geen advocaat in te schakelen en kunt door middel van scheidingsmediation flink besparen op de hoge kosten daarvan.

Heeft u een mediator in Breukelen nodig?

Neem vrijblijvend contact op.

Neem gerust eens vrijblijvend contact op!

Bent u geïnteresseerd in mediation bij uw echtscheiding of arbeidsconflict? Informeer dan gerust eens verder door vrijblijvend te bellen naar 06 – 38721993. Het is ook mogelijk om een bericht te sturen door het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen. Graag plant Mediation Brooklyn Bridge een eerste kennismakingsgesprek met u in. Dit eerste gesprek is volledig vrijblijvend.

Mediation Brooklyn Bridge is actief als mediator in Utrecht en omgeving en kan u onder meer bijstaan in steden als Breukelen, Maarssen, Loenen aan de Vecht, Abcoude, Hilversum, Loosdrecht, Vinkeveen, Woerden, Mijdrecht, Vleuten, De Meern, Houten, IJsselstein, Nieuwegein, Bunnik, Zeist, De Bilt, Bilthoven, Soest, Baarn en Amersfoort.