Arbeidsmediator voor bedrijven en organisaties

Door haar werkervaring in zowel de profit- als non-profit sector heeft Gabriëlle veel kennis van verschillende organisaties en begrijpt en doorziet zij wat daarbinnen afspeelt. Die ervaring kan zij adequaat inzetten als arbeidsmediator. Arbeidsmediations zijn niet alleen in te zetten bij een bestaand conflict maar ook ter preventie daarvan, bijvoorbeeld als er al langere tijd ergernissen tussen collega’s zijn. Mediation kan conflicten en uitval van werknemers juist voorkomen!

MKB of corporate? Gabriëlle weet wat er bij u op de werkvloer speelt en snapt dat u als werkgever én werknemer het probleem snel en daadkrachtig opgelost wilt hebben. Wilt u op korte termijn mediation inzetten: Bel voor een afspraak zodat u direct met Gabriëlle het plan van aanpak kan bespreken.

Arbo doorverwijzing

Bij ziekte komt het regelmatig voor dat de bedrijfsarts mediation adviseert. Goed als u dat advies opvolgt en zo snel mogelijk een afspraak maakt. Gabriëlle wordt veelvuldig als onafhankelijk mediator ingezet om het conflict op te lossen en de re-integratie weer in goede banen te leiden. Als arbeidsjurist heeft zij bovendien actuele kennis heeft van de wet- en regelgeving en kan zij het hele proces begeleiden, ook als partijen besluiten dat de wegen scheiden. De exit-mediation begeleidt zij dan ook.

Gabriëlle werkt in de Randstad, Noord- en Midden Nederland en Brabant voor diverse werkgevers en Arbodiensten. Bent u geïnteresseerd? Bel of neem contact op voor meer informatie!

Werkwijze bij arbeidsmediation

Bij het eerste telefonische contact gaat de arbeidsmediator na wat er -in grote lijnen- speelt. Wilt u een gratis kennismakingsgesprek, dan zal daarvoor op korte mijn een afspraak worden gemaakt. Bij een arbeidsmediation gaat mr. Gabriëlle Gijsberts niet inhoudelijk al in op de kwestie om haar onafhankelijkheid en onpartijdigheid als mediator te behouden! Wilt u meteen een afspraak maken voor de intakegesprekken (als beide partijen open staan voor mediation), dan kan dat ook!

Gabriëlle heeft met beide partijen afzonderlijk eerst een intakegesprek zodat zij wat kan uitleggen over de arbeidsmediation en kan horen wat er speelt en waar de problemen mogelijk liggen. Daarna plant zij kort daarna het eerste mediationgesprek in. Die gesprekken zijn altijd met de partijen samen. Mr. Gabriëlle Gijsberts is MfN-registermediator en sluit met partijen een MfN-mediationovereenkomst en werkt op basis van het MfN-reglement en Gedragsregels.

Meer informatie over de werkwijze vindt u hier.

Heeft u een mediator in Utrecht nodig?

Neem vrijblijvend contact op.