Mediation bij familieruzie

Problemen en conflicten in uw familie hebben een groot effect op alle familieleden en op de directe omgeving. Een familieruzie bezorgt u veel zorgen, stress en kost veel energie. Een conflict kan lang voortduren, met alle vervelende gevolgen van dien. Ligt u al langere tijd in de clinch met één of meerdere familieleden of gaat u vervelend uit elkaar met uw partner en wilt u het conflict graag op een goede manier opgelost hebben?

Dan helpt Mediation Brooklyn Bridge u met familiemediation aan een praktische en duurzame oplossing waarmee alle partijen tevreden zijn.

Familiemediation bij Mediation Brooklyn Bridge

Als oprichtster van mediatorpraktijk Mediation Brooklyn Bridge in Breukelen is mr. Gabriëlle Gijsberts al jarenlang gespecialiseerd in arbeids– en scheidingsmediation. Zij werkt al meer dan 20 jaar als bemiddelaar bij uiteenlopende conflicten. Dit deed zij eerder als advocaat en vandaag de dag als gecertificeerd mediator vanuit haar praktijk. Bij Mediation Brooklyn Bridge kunt u rekenen op professionele en effectieve bemiddeling, van intake tot en met de vaststellingsovereenkomst, waarbij altijd naar een passende oplossing wordt gezocht voor iedereen.

Zo kunt u bij Mediation Brooklyn Bridge terecht voor mediation bij familieruzie. Bij deze familiemediation zorgt mr. Gabriëlle Gijsberts ervoor dat u weer met elkaar in gesprek gaat en dat iedere partij de ruimte krijgt om zijn of haar verhaal te doen. Op die manier wordt ervoor gezorgd dat emoties een plaats krijgen zonder dat hierbij de zakelijke aspecten uit het oog worden verloren. Alle partijen worden voorzien van de juiste informatie zodat er samen beslissingen en afspraken gemaakt kunnen worden die tot een duurzame oplossing leiden.

Hierin wordt besproken wat Mediation Brooklyn Bridge voor u kan betekenen als mediator bij familieproblemen en wat de werkwijze is. Dit gesprek kan thuis plaatsvinden. Daarna kan het familiemediation traject opgestart worden. Als er kinderen betrokken zijn, staan hun belangen altijd centraal bij de mediation. De verschillende zaken rondom de opvoeding van de kinderen, zoals alimentatie en een ouderschapsplan, maar ook zaken op het gebied van pensioen, gezamenlijk vermogen en de woning worden tijdens de mediation vastgelegd in praktische en juridische afspraken.

Om een scheiding goed af te handelen wordt er een advocaat of een fiscaal adviseur bij betrokken. Alle afspraken en veranderingen worden uitvoering met de kinderen besproken, daarbij wordt eventueel een kinderpsycholoog of coach ingeschakeld. Bij scheidingen van gehuwden, geregistreerd partners en samenwoners krijgt u eerst een gratis kennismakingsgesprek.

Werkgebied Mediation Brooklyn Bridge

Met familiemediation en andere vormen van bemiddeling is Mediation Brooklyn Bridge met name werkzaam in Breukelen, Maarssen, Loenen aan de Vecht, Abcoude, Hilversum, Loosdrecht, Vinkeveen, Woerden, Mijdrecht, Vleuten, De Meern, Utrecht, Houten, IJsselstein, Nieuwegein, Bunnik, Zeist, De Bilt, Bilthoven, Soest, Baarn, Amersfoort. Maar Mediation Brooklyn Bridge is erg flexibel in werken op locatie, waardoor het eigenlijk niet uitmaakt waar u vandaan komt. Dus bent u p zoek naar mediation voor bij familieruzie? Dan is Mediation Brooklyn Bridge u graag van dienst.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Als u meer wilt weten van mediation en van mr. Gabriëlle Gijsberts? Zij maakt graag een afspraak met u. Gabriëlle ontvangt u graag voor een kennismakingsgesprek op kantoor in Breukelen.

Contact opnemen voor familiemediation bij Mediation Brooklyn Bridge?

Bent u geïnteresseerd in familiemediation bij diverse vervelende conflicten? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen of bellen naar 06 – 38721993 voor meer informatie of voor het aanvragen van een gratis kennismakingsgesprek op locatie.