Op zoek naar een mediator in Abcoude?

Kunt u hulp gebruiken van een mediator in Abcoude? Maak dan kennis met mij, Gabriëlle Gijsberts van Mediation Brooklyn Bridge. Ik ben al 20 jaar werkzaam als mediator en voornamelijk gespecialiseerd in scheidings- en arbeidsmediation in Abcoude. Mocht u in een arbeidsconflict terechtgekomen zijn of de scheiding van uw partner verloopt allesbehalve soepel, dan kan mediation in Abcoude een oplossing bieden

Maak direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zijn er voorafgaand aan dit gesprek nog onduidelijkheden voor u? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik ben telefonisch bereikbaar op +31 (0) 638721993.

Volg mij ook op: F | I

Professionele mediator in Abcoude | Mediation Brooklyn Bridge

N

Efficiënte oplossing voor ieder conflict;

N

Gecertificeerde en MfN-geregistreerde mediator nabij abcoude;

N

Specialist in arbeidsmediation en scheidingsmediation In Abcoude;

N

Goed bereikbaar;

N

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek;

N

Ruim 20 jaar ervaring;

Scheidings- en arbeidsmediaton in Abcoude

Hoe kan mediation werken bij een conflict op de werkvloer of in de privésfeer? Een mediator focust zich op beide partijen en heeft de rol van bemiddelaar in het gesprek. Het doel van de mediator is om een passende oplossing te vinden die alle partijen tevreden stellen. De beide partijen spelen een even grote rol en er wordt door de mediator in Abcoude altijd onpartijdig naar de situatie gekeken.

Mediation bij een arbeidsconflict in Abcoude

Is er sprake van een arbeidsconflict tussen medewerkers, werkgevers of zakelijke partners? Los dit dan op door vrijwillig gebruik te maken van arbeidsmediation in Abcoude. Niemand zit te wachten op een arbeidsconflict. Het kan tijd, energie en bovenal geld kosten als het conflict te lang doorgaat. Kies daarom bij een arbeidsconflict altijd voor mediation in Abcoude, dan zal het conflict op fatsoenlijke wijze worden uitgepraat.

Een arbeidsmediator in Abcoude zorgt voor de verlossing

Hoe ga ik als arbeidsmediator in Abcoude te werk bij een arbeidsconflict? Ik ga op zoek naar de achterliggende gedachten van het conflict. Waar zit het probleem: miscommunicatie, botsende karakters, wantrouwen, gebrek aan waardering of onuitgesproken verwachtingen. Samen met beide partijen werken we aan de oplossing. Als arbeidsmediator in Abcoude is het mijn doel om de partijen weer met elkaar te verenigen.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem direct contact met ons op!

Al meer dan 20 jaar ervaring

Mr. Gabriëlle Gijsberts is mediator en de oprichtster van Mediation Brooklyn Bridge. Ze is al jarenlang een specialist op het gebied van arbeids– en scheidingsmediation. Met haar juridische achtergrond en de ruim 20 jaar ervaring weet zij als geen ander hoe zij moet bemiddelen bij diverse conflicten. U kunt bij Mediation Brooklyn Bridge altijd rekenen op een professionele wijze van bemiddelen.

Mediation Brooklyn Bridge is ingeschreven bij het MfN-register. Wat een erkend kwaliteitsregister van mediators in Nederland is. Mediation Brooklyn Bridge is werkzaam in een straal van 20 kilometer rond Breukelen:

En nog veel meer plaatsen in de provincie Utrecht.

De tarieven voor een mediator in Abcoude

De tarieven voor een mediator in Abcoude zijn afhankelijk van een aantal factoren. Het uurtarief van de werkzaamheden van Mediation Brooklyn Bridge bedraagt €170-, exclusief BTW. Bij deze kosten is het volgende inbegrepen:

  • Het intakegesprek
  • Mediationgesprekken
  • Voorbereiding en eventuele bestudering van de informatie
  • Telefoon
  • Mail
  • Opstellen van stukken

Bij een arbeidsconflict worden de mediation sessies doorgaans betaald door de werkgever. In overleg is er echter veel mogelijk. Meer weten over de kosten voor arbeidsmedation in Abcoude? Kom dan in contact met arbeidsmediator Gabriëlle Gijsberts.

Mediation Brooklyn Bridge slaat de brug van conflict naar een praktische én duurzame oplossing. Dit geldt zowel voor arbeidsmediation als scheidingsmediation.

Neem contact op met uw mediator in Abcoude

Bevindt u zich in een conflict met uw werkgever of gaat u scheiden en heeft u daarom een mediator in Abcoude nodig? Kies voor Mediation Brooklyn Bridge en ga op zoek naar de oplossing. Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan zal Gabriëlle meer vertellen over de werkwijze van een arbeidsmediator of scheidingsmediator.

Heeft u nog vragen en wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met Mediation Brooklyn Bridge.