Mediator in Breukelen nodig?

Wat is een efficiënte oplossing voor een conflict? Een conflict met uw partner? Gaat u scheiden? Of gaat het om een zakelijk conflict tussen medewerkers, werkgever en medewerker(s) of zakelijke partners? Wat uw conflict ook exact inhoudt: het is cruciaal om hier verstandig mee om te gaan. Een efficiënte oplossing die prettig is voor beide partijen is van belang. Hiervoor kunt u een mediator in Breukelen inzetten.

Volg mij ook op: F | I

Mediation door Mediation Brooklyn Bridge

N

Efficiënte oplossing voor ieder conflict;

N

Gecertificeerde en MfN-geregistreerde mediator nabij breukelen;

N

Specialist in arbeidsmediation en scheidingsmediation;

N

Goed bereikbaar;

N

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek;

N

Ruim 20 jaar ervaring;

Mediatr in Breukelen voor oplossingen bij conflicten

Mediation is uitstekend in te zetten om een geschikte oplossing te vinden voor alle partijen. Een oplossing waar alle partijen tevreden mee zijn. Mediation Brooklyn Bridge zorgt voor een verbinding tussen het conflict en de oplossing. Een duurzame en praktische oplossing welke onduidelijkheden wegneemt en een weg opent voor de toekomst.

Bij Mediation Brooklyn Bridge staat u te allen tijde centraal bij het conflict. Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden.

De werkwijze van Mediation Brooklyn Bridge

Bij de werkwijze van Mediation Brooklyn Bridge staan een aantal uitgangspunten centraal, namelijk vrijwilligheid, zelfbeschikking, vertrouwelijkheid en onafhankelijkheid/onpartijdig. Als mediatior in Breukelen is het cruciaal om te allen tijde een onpartijdige rol in te nemen. Alleen op deze manier wordt er op een correcte wijze gewerkt aan het vinden van de juiste oplossing. Bij mediation wordt altijd de focus gelegd op de toekomst en niet op het verleden.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem direct contact met ons op!

Over Mediation Brooklyn Bridge

Mediation Brooklyn Bridge is opgericht door mr. Gabriëlle Gijsberts: specialist op het gebied van arbeids- en scheidingsmediation. Met ruim 20 jaar ervaring weet Gabriëlle te bemiddelen bij diverse conflicten. Ze begon als advocaat en is inmiddels gecertificeerd mediator. U kunt dus rekenen op haar professionele wijze van bemiddelen. Mediation Brooklyn Bridge is ingeschreven bij het MfN-register, een erkend kwaliteitsregister van mediators in Nederland. Mediation Brooklyn Bridge is werkzaam in:

 • Maarssen;
 • Breukelen;
 • Loenen aan de Vecht;
 • Hilversum;
 • Houten;
 • Abcoude;
 • Loosdrecht;
 • Vinkeveen;
 • Woerden;
 • Vleuten;
 • Mijdrecht;
 • De Meern;
 • Utrecht;
 • En nog veel meer plaatsen in Nederland.

 
Doordat Mediation Brooklyn Bridge zeer flexibel is wat betreft locatie, is het in principe geen enkel probleem waar u vandaan komt en waar u woont.

Arbeidsmediation

Wanneer er een conflict afspeelt op de werkvloer, resulteert dit vaak in een negatieve sfeer. Deze negativiteit kunt u beter zo snel mogelijk wegnemen en daardoor moet er dus op korte termijn een goede oplossing komen. Door arbeidsmediation in te zetten kiest u voor een efficiënte oplossing. Klikt u hier voor informatie over arbeidsmediation.

Scheidingsmediation

Gaat het niet om een zakelijk conflict, maar om een zeer persoonlijk conflict rondom uw scheiding bijvoorbeeld? Ook dan kunt u bij Mediation Brooklyn Bridge terecht. Zeker wanneer er kinderen bij betrokken zijn is het cruciaal dat een scheiding voorspoedig verloopt en niet eindigt in een vechtscheiding. Er zijn diverse zaken die geregeld moeten worden bij een scheiding. Een mediator zorgt ervoor dat dit op een goede manier wordt afgehandeld. U leest hier meer informatie over scheidingsmediation.

Neem contact op met uw mediator in Breukelen

Wilt u een mediator in Breukelen, maar is de andere partij daar nog niet aan toe? Het is raadzaam om altijd de andere partij eerst op de hoogte te brengen van mediation. Op deze manier zorgt u ervoor dat de start zo soepel als mogelijk verloopt. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem in dat geval contact op.