Mediator in Gouda of omstreken

Op zoek naar een goede mediator in Gouda? Misschien bent u in een bepaald conflict verwikkeld geraakt en lijkt daar geen schot in te zitten? Gaat u bijvoorbeeld scheiden van uw (ex-)partner en lopen de gesprekken om duidelijke afspraken te maken over de kinderen steeds op niets uit? Of speelt er iets tussen werkgever en werknemer?

Op zoek naar een goede mediator in Gouda? Misschien bent u in een bepaald conflict verwikkeld geraakt en lijkt daar geen schot in te zitten? Gaat u bijvoorbeeld scheiden van uw (ex-)partner en lopen de gesprekken om duidelijke afspraken te maken over de kinderen steeds op niets uit? Of speelt er iets tussen werkgever en werknemer?

Volg mij ook op: F | I

Gabriëlle is uw mediator in Gouda | Mediation Brooklyn Bridge

N

Efficiënte oplossing voor ieder conflict;

N

Gecertificeerde en MfN-geregistreerde mediator nabij Gouda;

N

Specialist in arbeidsmediation en scheidingsmediation;

N

Goed bereikbaar;

N

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek;

N

Ruim 20 jaar ervaring;

Professionele mediation in Gouda

Mediation Brooklyn Bridge slaat de brug van conflict naar een uitkomst waar beide partijen tevreden mee zijn. Gabriëlle fungeert graag als mediator in Gouda bij onder andere een scheiding of conflict op de werkvloer. Zowel op het gebied van arbeidsrecht als op het gebied van familierecht heeft ze de kennis in huis om deze zaken op te pakken.

Hierbij geniet u van diensten van de hoogste kwaliteit. Als bemiddelaar heeft Gabriëlle dan ook al meer dan 20 jaar ervaring in het vak.

Mediator in Gouda voor beide partijen

Als mediator in Gouda is Mediation Brooklyn Bridge er voor beide partijen, voor jullie samen dus. Mediators nemen een neutrale positie in, kiezen geen kant en zijn volledig onafhankelijk. Door vanuit deze positie de gesprekken tussen alle partijen te begeleiden, kan een impasse doorbroken worden.

De onderlinge relatie tussen beide partijen wordt daardoor niet op een negatieve manier verder beïnvloed. Dit zorgt ervoor dat de relatie zelfs kan verbeteren. Mediation wekt namelijk ook begrip voor het standpunt van de ander op en is uitermate geschikt voor het vinden van de oplossing voor alle partijen. Zodoende wordt het makkelijker om compromissen te sluiten en van hieruit afspraken op papier te zetten.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem direct contact met ons op!

Een scheiding netjes regelen

Indien u van uw partner wilt gaan scheiden dienen er allerlei afspraken gemaakt te worden. Over het huis, over de kinderen, alimentatie en nog veel meer zaken. Omdat een echtscheiding een zware en emotionele periode van uw leven is, kunnen deze gesprekken vaak moeizaam verlopen. Dat zal zeker het geval zijn wanneer het conflict tussen jullie erg hoog is opgelopen.

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om een advocaat in te schakelen die uw belangen behartigt. Dit kost echter veel geld omdat beide partijen recht hebben op een advocaat. Een mediator inhuren is gewoonlijk goedkoper. Daarnaast zal het maken van afspraken niet makkelijker worden met twee advocaten erbij aan de onderhandelingstafel.

Scheidingsmediation in Gouda

Door voor scheidingsmediation te kiezen, krijgt u beiden inzicht in de standpunten van de ander. Dit wekt begrip op en verlaagt barrières. Door middel van mediation in Gouda kunnen oplossingen gevonden worden waar beide kampen zich in kunnen vinden. Dat zal het verloop van de scheiding goed doen en ook voor de kinderen is dit beter.

De afspraken die zijn goedgekeurd door beide partijen worden door de mediator opgeschreven in een ouderschapsplan. Het opstellen van een ouderschapsplan is wettelijk verplicht als jullie kinderen nog minderjarig zijn.

Een conflict op de werkvloer, en nu?

Naast echtscheidingen werkt mediation in Gouda ook uitstekend bij irritaties op de werkvloer. Relaties tussen werknemer en werkgever kunnen zo immers in stand gehouden worden. Is er onenigheid op de werkvloer en komt u er samen niet uit? Misschien veroorzaakt door ziekteverzuim, een beoordelingsgesprek of een aanvaring met één van uw collega’s.

Arbeidsmediation in Gouda

Dit wilt u natuurlijk zo snel mogelijk uit de wereld helpen. Zet arbeidsmediation bij een conflict in en werk samen aan een oplossing. De mediator in Gouda zal op zoek gaan naar de achterliggende reden van het arbeidsconflict. Ligt het aan miscommunicatie, botsende karakters, wantrouwen, gebrek aan waardering of onuitgesproken verwachtingen? Wanneer de arbeidsmediator hier antwoord op heeft, kunnen we verder werken aan een oplossing.

Waarom kiezen voor Mediation Brooklyn Bridge?

Gabriëlle plant graag een intakegesprek met u om te kijken of mediation in Gouda iets voor u is! Dit intakegesprek is geheel vrijblijvend en verplicht nergens toe.

Wanneer u Gabriëlle als mediator in Gouda inschakelt, zal zij haar jarenlange ervaring en daarmee opgebouwde kennis inzetten om uw geschil op een goede manier op te lossen. Daarnaast heeft ze nog meer in petto:

 

  • Een gratis kennismakingsgesprek
  • Kennismaking op locatie: thuis of op kantoor
  • Meer dan 20 jaar ervaring in het vak
  • Juridische achtergrond
  • Gecertificeerd en aangesloten bij diverse beroepsverenigingen zoals Nederlandse Mediation Vereniging, MfN Groep Arbeidsmediators Nederland, Veren

Bij Mediation Brooklyn Bridge staat de mens centraal. Voor iedere situatie, iedere keer weer.

MfN-geregistreerde mediator in Gouda

Na eerder problemen te hebben opgelost als advocate heeft Gabriëlle de overstap gemaakt naar bemiddelaar. Gabriëlle Gijsberts staat ingeschreven bij het MfN-register. Wat een erkend kwaliteitsregister is van mediators in Nederland. U kunt er dus van uitgaan dat de mediationgesprekken op een professionele manier worden georganiseerd. De wijze van bemiddelen is geheel volgens de hiervoor geldende regels.

Gabriëlle is als mediator actief in Gouda en ver daarbuiten. In een straal van 20 kilometer rond Breukelen kan ze op locatie langskomen. Ook in de volgende steden is ze werkzaam: Breukelen, Maarssen, Vleuten, De Meern, Utrecht, Houten, IJsselstein, Nieuwegein, Bunnik, Zeist, De Bilt, Soest, Abcoude, Baarn en Amersfoort.

Gratis adviesgesprek op locatie

Maak gerust een afspraak voor een gratis intake of kennismaking. Zodoende kunt u erachter komen wat mediation voor u kan betekenen. Ook maakt u tijdens één van deze goede afspraken kennis met mr. Gabriëlle Gijsberts. Tijdens dit vrijblijvende gesprek komt ze bij u thuis of op het werk langs.

Kies voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Bent u op zoek naar een mediator in Gouda? Mediator helpen bij het vinden van een oplossing waar beide partijen tevreden mee zijn. Wilt u direct de deskundige hulp inschakelen van Mediation Brooklyn Bridge? Maak meteen een afspraak voor het plannen van een vrijblijvend intakegesprek.

Voor al uw vragen en opmerkingen over onze dienstverlening kunt u vrijblijvend contact opnemen door te bellen naar 06-38721993. Of stuur uw vraag door het online contactformulier in te vullen. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.