Dagelijks bereikbaar op
+31 (0) 638721993
Volg mij ook op

Conflicten oplossen met een mediator in Gouda

Bent u in een bepaald conflict verwikkeld geraakt en lijkt daar geen schot in te zitten? Gaat u bijvoorbeeld scheiden van uw (ex-)partner en lopen de gesprekken steeds op niets uit? Of speelt er een conflict tussen werkgever en werknemer? Met hulp van een mediator in omgeving Gouda kunnen conflicten een stuk makkelijker opgelost worden. Namens Mediation Brooklyn Bridge biedt mr. Gabriëlle Gijsberts arbeidsmediation en scheidingsmediation aan.

Als mediator is zij er voor beide partijen. Ze neemt een neutrale positie in, kiest geen kant en is volledig onafhankelijk. Door vanuit deze positie de gesprekken tussen de partijen te begeleiden kan een impasse doorbroken worden. De onderlinge relatie tussen beide partijen wordt daardoor niet op een negatieve manier verder beïnvloed, of kan zelfs verbeteren. Mediation wekt namelijk ook begrip voor het standpunt van de ander op.

Ook conflicten oplossen met hulp van een mediator in omgeving Gouda? Neem dan gerust contact op met Mediation Brooklyn Bridge voor meer informatie. Mr. Gabriëlle Gijsberts is telefonisch bereikbaar via 06-38721993.

Heeft u een mediator in Zeist nodig?Neem vrijblijvend contact op.
  • Contactinformatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Arbeidsmediation en scheidingsmediation

Indien u van uw partner wilt gaan scheiden dienen er allerlei afspraken gemaakt te worden. Omdat dit een zware en emotionele periode van uw leven is, kunnen deze gesprekken vaak moeizaam verlopen. Dat zal zeker het geval zijn wanneer het conflict tussen jullie erg hoog is opgelopen. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om een advocaat in te schakelen die uw belangen behartigt. Dit kost echter veel geld en zal het maken van afspraken ook niet makkelijker maken.

Met begeleiding van een mediator in Gouda krijgt u inzicht in de standpunten van de ander. Dit wekt begrip op en verlaagt barrières. Door middel van mediation kunnen oplossingen gevonden worden waar beide partijen zich in kunnen vinden. Naast echtscheidingen werkt dit ook uitstekend bij conflicten op de werkvloer. Relaties tussen werknemer en werkgever kunnen zo immers in stand gehouden worden.

Over Mediation Brooklyn Bridge

Mediation Brooklyn Bridge is een bedrijf van mr. Gabriëlle Gijsberts, een mediator actief in Gouda, maar ook steden als Breukelen, Maarssen, Loenen aan de Vecht, Abcoude, Hilversum, Loosdrecht, Vinkeveen, Woerden, Mijdrecht, Vleuten, De Meern, Utrecht, Houten, IJsselstein, Nieuwegein, Bunnik, Zeist, De Bilt, Bilthoven, Soest, Baarn en Amersfoort.

Na eerder conflicten te hebben opgelost als advocate heeft ze de overstap gemaakt naar bemiddelaar. Gabriëlle staat ingeschreven bij het MfN-register en plant graag een intakegesprek met u in om te kijken of mediation iets voor u is!

Een mediator in omgeving Gouda inschakelen?

Een mediator in omgeving Gouda gezocht en meer weten over de mogelijkheden? Voor al uw vragen en opmerkingen over mediation kunt u vrijblijvend contact opnemen door te bellen: 06-38721993. Of stuur uw vraag door het online contactformulier in te vullen. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Contact Gratis kennismakingsgesprek

Contact
WhatsApp
Gratis kennismakingsgesprek
info@mediationbb.nl
06-38721993