Dagelijks bereikbaar op
+31 (0) 638721993
Volg mij ook op

Conflicten oplossen met een mediator in Gouda

Op zoek naar een mediator in Gouda? Misschien bent u in een bepaald conflict verwikkeld geraakt en lijkt daar geen schot in te zitten? Gaat u bijvoorbeeld scheiden van uw (ex-)partner en lopen de gesprekken steeds op niets uit? Of speelt er een conflict tussen werkgever en werknemer? Met hulp van een mediator kunnen conflicten een stuk makkelijker opgelost worden.

Namens Mediation Brooklyn Bridge biedt Gabriëlle Gijsberts arbeidsmediation en scheidingsmediation in Gouda aan.

Ook conflicten oplossen met hulp van een professionele mediator? Neem dan gerust contact op met Mediation Brooklyn Bridge voor meer informatie. Gabriëlle Gijsberts is telefonisch bereikbaar via 06-38721993.

Heeft u een mediator in Gouda nodig? Neem vrijblijvend contact op.
  • Contactinformatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De werkzaamheden van dé mediator in Gouda

Als mediator in Gouda is Mediatior Brooklyn Bridge er voor beide partijen. De mediator neemt een neutrale positie in, kiest geen kant en is volledig onafhankelijk. Door vanuit deze positie de gesprekken tussen de partijen te begeleiden kan een impasse doorbroken worden. De onderlinge relatie tussen beide partijen wordt daardoor niet op een negatieve manier verder beïnvloed, of kan zelfs verbeteren.

Mediation wekt namelijk ook begrip voor het standpunt van de ander op en is uitermate geschikt voor het vinden van de oplossing voor beide partijen.

Efficiënt van conflict naar oplossing

Scheidingsmediation in Gouda

Indien u van uw partner wilt gaan scheiden dienen er allerlei afspraken gemaakt te worden. Over het huis, over de kinderen, alimentatie en nog veel meer zaken. Omdat dit een zware en emotionele periode van uw leven is, kunnen deze gesprekken vaak moeizaam verlopen. Dat zal zeker het geval zijn wanneer het conflict tussen jullie erg hoog is opgelopen.

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om een advocaat in te schakelen die uw belangen behartigt. Dit kost echter veel geld en zal het maken van afspraken ook niet makkelijker maken. Met behulp van scheidingsmediation in Gouda krijgt u inzicht in de standpunten van de ander. Dit wekt begrip op en verlaagt barrières. Door middel van mediation kunnen oplossingen gevonden worden waar beide partijen zich in kunnen vinden.

Ook bij conflicten op de werkvloer

Naast echtscheidingen werkt dit ook uitstekend bij conflicten op de werkvloer. Relaties tussen werknemer en werkgever kunnen zo immers in stand gehouden worden. Is er onenigheid op de werkvloer en komt u er samen niet uit? Misschien veroorzaakt door ziekteverzuim, een beoordelingsgesprek of een aanvaring met één van uw collega’s.

Dit conflict wilt u natuurlijk zo snel mogelijk uit de wereld helpen. Zet arbeidsmediation bij een conflict in Gouda in en werk samen aan een oplossing.

MfN-geregistreerd mediator

Mediation Brooklyn Bridge is een bedrijf van Gabriëlle Gijsberts. Zij is als mediator actief in Gouda. Maar ook in steden als Breukelen, Maarssen, Loenen aan de Vecht, Abcoude, Hilversum, Loosdrecht, Vinkeveen, Woerden, Mijdrecht, Vleuten, De Meern, Utrecht, Houten, IJsselstein, Nieuwegein, Bunnik, Zeist, De Bilt, Bilthoven, Soest, Baarn en Amersfoort.

mediator gouda

Na eerder conflicten te hebben opgelost als advocate heeft ze de overstap gemaakt naar bemiddelaar. Gabriëlle staat ingeschreven bij het MfN-register en plant graag een intakegesprek met u in om te kijken of mediation iets voor u is! Kiest u voor deze mediator? Dan geniet u van vele voordelen:

  • Een gratis kennismakingsgesprek
  • Op locatie
  • Meer dan 20 jaar ervaring in het vak
  • Juridische achtergrond
  • Gecertificeerd en aangesloten bij diverse beroepsverenigingen zoals Nederlandse Mediation Vereniging, MfN Groep Arbeidsmediators Nederland, Vereniging Mediators Regio Utrecht en Vereniging van Arbeidsjuristen.

Bij Mediation Brooklyn Bridge staat de mens achter het conflict centraal. Voor iedere situatie, iedere keer weer.

Kies voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een mediator in Gouda helpt bij het vinden van een oplossing waar beide partijen tevreden mee zijn. Wilt u direct de deskundige hulp inschakelen van Mediation Brooklyn Bridge? Maak een afspraak voor het plannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Voor al uw vragen en opmerkingen over mediation kunt u vrijblijvend contact opnemen door te bellen naar 06-38721993. Of stuur uw vraag door het online contactformulier in te vullen. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Contact Gratis kennismakingsgesprek