Dagelijks bereikbaar op
+31 (0) 638721993
Volg mij ook op

Mediator in Gouda of omstreken

Op zoek naar een goede mediator in Gouda? Misschien bent u in een bepaald conflict verwikkeld geraakt en lijkt daar geen schot in te zitten? Gaat u bijvoorbeeld scheiden van uw (ex-)partner en lopen de gesprekken steeds op niets uit? Of speelt er iets tussen werkgever en werknemer?

Dankzij begeleiding van een mediator kunnen deze onenigheden een stuk makkelijker opgelost worden.

Gratis kennismakingsgesprek

Mediation door Mediation Brooklyn Bridge

 • Efficiënte oplossing voor ieder conflict;
 • Specialist in arbeidsmediation en scheidingsmediation;
 • Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek;
 • Gecertificeerde en MfN-geregistreerde mediator nabij Gouda;
 • Goed bereikbaar;
 • Ruim 20 jaar ervaring;

Gratis kennismakingsgesprek

Van echtscheiding tot aan werkgerelateerde conflicten

Mediation Brooklyn Bridge slaat de brug van conflict naar een uitkomst waar beide partijen tevreden mee zijn. Zowel op het gebied van arbeidsrecht, als op het gebied van familierecht. Deze goede mediator fungeert graag als mediator bij onder andere een scheiding of werk gerelateerde problemen.

Hierbij geniet u van diensten van de hoogste kwaliteit. Deze bemiddelaar heeft dan ook al meer dan 20 jaar ervaring in het vak.

Mediator in Utrecht inschakelen
shutterstock

MfN-geregistreerd mediator in Gouda

Mediation Brooklyn Bridge is een bedrijf van Gabriëlle Gijsberts. Zij is als mediator actief in Gouda. Maar ook in steden als Breukelen, Maarssen, Vleuten, De Meern, UtrechtHouten, IJsselstein, Nieuwegein, Bunnik, Zeist, De Bilt, Bilthoven, Soest, Baarn en Amersfoort.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem direct contact met ons op!

Van echtscheiding tot aan werkgerelateerde conflicten

Mediation Brooklyn Bridge slaat de brug van conflict naar een uitkomst waar beide partijen tevreden mee zijn. Zowel op het gebied van arbeidsrecht, als op het gebied van familierecht. Deze goede mediator fungeert graag als mediator bij onder andere een scheiding of werk gerelateerde problemen.

Hierbij geniet u van diensten van de hoogste kwaliteit. Deze bemiddelaar heeft dan ook al meer dan 20 jaar ervaring in het vak.

mediator maarssen
shutterstock

Ook bij conflicten op de werkvloer

Naast echtscheidingen werkt dit ook uitstekend bij irritaties op de werkvloer. Relaties tussen werknemer en werkgever kunnen zo immers in stand gehouden worden. Is er onenigheid op de werkvloer en komt u er samen niet uit? Misschien veroorzaakt door ziekteverzuim, een beoordelingsgesprek of een aanvaring met één van uw collega’s.

Dit wilt u natuurlijk zo snel mogelijk uit de wereld helpen. Zet arbeidsmediation bij een conflict in en werk samen aan een oplossing.

Mediator in Gouda voor beide partijen

Als mediator is Mediation Brooklyn Bridge er voor beide partijen. Voor jullie samen. Onze mediator neemt een neutrale positie in, kiest geen kant en is volledig onafhankelijk. Door vanuit deze positie de gesprekken tussen alle partijen te begeleiden, kan een impasse doorbroken worden.

De onderlinge relatie tussen beide partijen wordt daardoor niet op een negatieve manier verder beïnvloed. Dit zorgt ervoor dat de relatie zelfs kan verbeteren. Mediation wekt namelijk ook begrip voor het standpunt van de ander op en is uitermate geschikt voor het vinden van de oplossing voor alle partijen.

 • Een gratis kennismakingsgesprek
 • Op locatie
 • Meer dan 20 jaar ervaring in het vak
 • Juridische achtergrond
 • Gecertificeerd en aangesloten bij diverse beroepsverenigingen zoals Nederlandse Mediation Vereniging, MfN Groep Arbeidsmediators Nederland, Vereniging Mediators Regio Utrecht en Vereniging van Arbeidsjuristen.
shutterstock
shutterstock

Scheidingsmediation in Gouda

Indien u van uw partner wilt gaan scheiden dienen er allerlei afspraken gemaakt te worden. Over het huis, over de kinderen, alimentatie en nog veel meer zaken. Omdat een echtscheiding een zware en emotionele periode van uw leven is, kunnen deze gesprekken vaak moeizaam verlopen. Dat zal zeker het geval zijn wanneer het conflict tussen jullie erg hoog is opgelopen.

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om een advocaat in te schakelen die uw belangen behartigt. Dit kost echter veel geld en zal het maken van afspraken ook niet makkelijker maken. Met behulp van scheidingsmediation krijgt u inzicht in de standpunten van de ander.

Dit wekt inzicht op en verlaagt barrières. Door middel van mediation kunnen oplossingen gevonden worden waar beide partijen zich in kunnen vinden.

Van advocate naar bemiddelaar

Na eerder problemen te hebben opgelost als advocate heeft ze de overstap gemaakt naar bemiddelaar. Gabriëlle staat ingeschreven bij het MfN-register en plant graag een intakegesprek met u in om te kijken of mediation iets voor u is! Dit intake gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht nergens toe.

Bij Mediation Brooklyn Bridge staat de mens centraal. Voor iedere situatie, iedere keer weer.

Gratis adviesgesprek

Maak gerust een afspraak voor een gratis intake of kennismaking. Zodoende kunt u er achter komen wat mediation voor u kan betekenen. Ook maakt u tijdens één van deze goede afspraken kennis met mr. Gabriëlle Gijsberts. Tijdens dit vrijblijvende gesprek komt ze bij u thuis of op het werk langs.

Kies voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Bent u op zoek naar een mediator? Een mediator helpt bij het vinden van een oplossing waar beide partijen tevreden mee zijn. Wilt u direct de deskundige hulp inschakelen van Mediation Brooklyn Bridge? Maak direct een afspraak voor het plannen van een vrijblijvend intake gesprek.

Voor al uw vragen en opmerkingen over mijn dienstverlening kunt u vrijblijvend contact opnemen door te bellen naar 06-38721993. Of stuur uw vraag door het online contactformulier in te vullen. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

 • Contactinformatie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.