Zoekt u een mediator in Hilversum?

Hangt er een negatieve sfeer bij u op de werkvloer? Heeft dit te maken met een conflict dat tussen een werkgever en werknemer speelt? Of is het huwelijk met uw (ex-)partner op de klippen gelopen en gaat u van elkaar scheiden? Bent u daarom in gesprek maar wil het maken van afspraken niet echt lukken? Dan kunt u een mediator in omgeving Hilversum inschakelen om dit conflict te bemiddelen.

Als mediator neemt mr. Gabriëlle Gijsberts van Mediation Brooklyn Bridge een neutrale positie in. Zij handelt onpartijdig en onafhankelijk. Door geen partij te kiezen maar als tussenpartij de gesprekken te begeleiden kan gewerkt worden aan het oplossen van het conflict dat speelt tussen de partijen. Dit gebeurt onder andere door elkaar inzicht te geven in ieders standpunt. Vervolgens wordt gekeken of een compromis gesloten kan worden, een oplossing waar beide partijen zich in kunnen vinden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Meer weten over wat Mediation Brooklyn Bridge als mediator in omgeving Hilversum voor uw conflict kan betekenen? Informeer dan gerust eens verder door vrijblijvend contact op te nemen via 06-38721993.

Arbeidsmediation en scheidingsmediation in Hilversum

Gaat u van uw (ex-)partner scheiden en liggen jullie zo met elkaar in de clinch dat het maken van afspraken in een normaal gesprek niet wilt lukken? Tijdens deze emotionele periode zult u afspraken moeten maken die worden opgenomen in het echtscheidingsconvenant. Als het conflict echter zo hoog is opgelopen dat dit niet wil lukken zult u op zoek moeten gaan naar oplossingen. U kunt dan een dure advocaat aan de hand nemen, maar het ook proberen met hulp van een mediator in de omgeving van Hilversum.

Ook bij conflicten tussen werkgever en werknemer kan dit een uitstekende oplossing zijn. Van een negatieve sfeer op de werkvloer wordt immers niemand blij. Deze sfeer verbeteren zonder dat het onderlinge relaties aantast is voor alle partijen wenselijk. Mediation Brooklyn Bridge is u daarom graag van dienst met scheidingsmediation en arbeidsmediation in omgeving Hilversum.

Over Mediation Brooklyn Bridge

Mr. Gabriëlle Gijsberts is een MfN-geregistreerde mediator in omgeving Hilversum met ruim 20 jaar ervaring. Vanuit haar werkervaring als advocate weet ze als geen ander hoe conflicten opgelost kunnen worden. Mediation Brooklyn Bridge is actief in allerlei steden, waaronder Breukelen, Maarssen, Loenen aan de Vecht, Abcoude, Loosdrecht, Vinkeveen, Woerden, Mijdrecht, Vleuten, Houten, De Meern, Utrecht, IJsselstein, Nieuwegein, Bunnik, Zeist, De Bilt, Gouda, Bilthoven, Soest, Baarn en Amersfoort.

Neem gerust eens contact op om een vrijblijvend intake gesprek in te plannen!

Ja, ik zoek een mediator in Hilversum!

Geïnteresseerd in bemiddeling door een mediator in omgeving Hilversum? Neem gerust eens contact op met Mediation Brooklyn Bridge om een intakegesprek in te plannen! Voor al uw vragen of het inplannen van dit gesprek kunt u telefonisch contact opnemen via 06-38721993, of door middel van het contactformulier op de website.

Heeft u een mediator in Hilversum nodig?

Neem vrijblijvend contact op.