Dagelijks bereikbaar op
+31 (0) 638721993
Volg mij ook op

Mediator in Houten of omgeving gezocht?

Wilt u graag een mediator te Houten inschakelen die bemiddelt bij een conflict? Bent u bijvoorbeeld als werknemer niet tevreden over een bepaalde kwestie en heeft dit tot een conflict geleid met uw werkgever? Of liggen u en uw (ex-)partner in een scheiding en verloopt het maken van afspraken over de kinderen moeizaam?

Om impasses te doorbreken en werkrelaties in stand te houden kunt u mediaton in de omgeving van Houten proberen. Ik ben Gabriëlle Gijsberts van Mediation Brooklyn Bridge en ik werk als mediator in Houten en omstreken.

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. En neem gerust contact met me op als u meer informatie wenst.

Gratis kennismakingsgesprek

Professionele mediator in Houten | Mediation Brooklyn Bridge

  • Efficiënte oplossing voor ieder conflict;
  • Specialist in scheidingsmediation en arbeidsmediation in Houten;
  • Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek;
  • Gecertificeerde en MfN-geregistreerde mediator nabij Houten;
  • Goed bereikbaar;
  • Ruim 20 jaar ervaring;

Gratis kennismakingsgesprek

mediator maarssen
Arbeidsmediation in Houten

Arbeidsmediation in Houten: mediation bij een arbeidsconflict

Bij conflicten op de werkvloer kan het erg belangrijk zijn om voorzichtig om te gaan met de relatie tussen een werkgever en werknemer. Arbeidsmediation in Houten kan voorkomen dat een conflict verder escaleert en kan deze juist tot een beter einde brengen. Door middel van mediaton in Houten zal het arbeidsconflict op fatsoenlijke wijze worden uitgepraat.

Vind de oplossing met een arbeidsmediator in Houten

Als arbeidsmediator in Houten ga ik op zoek naar de achterliggende gedachten van het conflict. Waar ligt het probleem: miscommunicatie, botsende karakters, wantrouwen, gebrek aan waardering of onuitgesproken verwachtingen. Samen lossen we het arbeidsconflict op door vrijwillig mediation vlakbij Houten in te zetten. Met een arbeidsmediator in Houten aan de zijlijn zullen de partijen weer nader tot elkaar komen.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem direct contact met ons op!

Scheidingsmediation in Houten

Is er geen toekomst meer voor u en uw (ex-)partner? Gaat u daarom scheiden van elkaar? Dan bent u een erg emotionele en zware periode aan het doorlopen. Daarbij dient u ook nog eens allerlei afspraken te maken, bijvoorbeeld over een omgangsregeling als u kinderen heeft, of over een inboedelverdeling. Bij echtscheidingen kunnen de emoties hoog oplopen, wat het maken van afspraken er niet bepaald makkelijker op maakt.

Scheiden onder begeleiding van een mediator in Houten

Door een mediator in Houten in te schakelen kunt u makkelijker tot afspraken komen waar u zich beiden in kunt vinden. Deze afspraken bundelen we samen in een ouderschapsplan. Dit ouderschapsplan is wettelijk verplicht als u minderjarige kinderen heeft. Scheidingsmediation is ook nog eens goedkoper dan het inschakelen van een advocaat. Omdat bij een eventuele rechtszaak u ieder een advocaat nodig heeft en dat kan flink oplopen in de kosten.

familiemediation breukelen
Mediator in Houten

Al meer dan 20 jaar ervaring

Namens Mediation Brooklyn Bridge ben ik, mr. Gabriëlle Gijsberts, actief als MfN-geregistreerde mediator in Houten en omstreken. Ik ben al jarenlang een specialist op het gebied van arbeids– en scheidingsmediation. Met mijn juridische achtergrond en de ruim 20 jaar ervaring weet ik als geen ander hoe ik moet bemiddelen bij diverse conflicten. U kunt bij Mediation Brooklyn Bridge altijd rekenen op een professionele wijze van bemiddelen.

Mediation Brooklyn Bridge is ingeschreven bij het MfN-register. Wat een erkend kwaliteitsregister van mediators in Nederland is. Mediation Brooklyn Bridge is werkzaam in een straal van 20 kilometer rond Breukelen:

En nog veel meer plaatsen in de provincie Utrecht. Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Vraag dan gerust eens om een vrijblijvend intakegesprek!

Maak een afspraak met uw mediator in Houten

Op zoek naar een mediator in Houten of omstreken? Die heeft u gevonden in Mediation Brooklyn Bridge. Wilt u direct een afspraak maken voor een intakegesprek of wilt u eerst graag meer informatie weten? U kunt geheel vrijblijvend verder informeren door te bellen naar 06-38721993 of een bericht te sturen via het contactformulier op de website. Graag helpt Mediation Brooklyn Bridge u met het oplossen van uw (arbeids)conflict.

  • Contactinformatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.