Mediator in Houten

Wilt u graag een mediator te Houten inschakelen die komt bemiddelen bij een conflict? Bent u bijvoorbeeld als werknemer niet tevreden over een bepaalde kwestie en heeft dit tot een conflict geleid met uw werkgever? Of liggen u en uw (ex-)partner in een scheiding en verloopt het maken van afspraken over de kinderen moeizaam? Dan kunt u samen met de andere partij deelnemen aan mediationgesprekken met als doel om samen een oplossing te vinden.

Om impasses te doorbreken en werkrelaties in stand te houden kunt u mediation in de omgeving van Houten proberen. Ik ben Gabriëlle Gijsberts van Mediation Brooklyn Bridge en ik werk als mediator in Houten en omstreken.

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. En neem gerust contact met me op als u meer informatie wenst of vragen heeft.

Volg mij ook op: F | I

Professionele mediator in Houten | Mediation Brooklyn Bridge

N

Efficiënte oplossing voor ieder conflict;

N

Gecertificeerde en MfN-geregistreerde mediator nabij Houten;

N

Specialist in arbeidsmediation en scheidingsmediation;

N

Goed bereikbaar;

N

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek;

N

Ruim 20 jaar ervaring;

De neutrale factor in conflicten

Als professionele mediator bied ik in mijn praktijk nabij Houten zowel arbeidsmediation als scheidingsmediation aan. Door een onpartijdige en onafhankelijke positie in te nemen ben ik de neutrale factor die de onderlinge gesprekken tussen de partijen begeleidt. Als mediator in Houten ben ik er voor beide partijen. Er worden inzichten verschaft in elkaars standpunten, wat begrip kweekt bij de ander. Hierdoor wordt het makkelijker om compromissen te sluiten en zo conflicten op te lossen.

Arbeidsmediation in Houten: mediation bij een arbeidsconflict

Bij conflicten op de werkvloer kan het erg belangrijk zijn om voorzichtig om te gaan met de relatie tussen een werkgever en werknemer. Arbeidsmediation in Houten kan voorkomen dat een conflict verder escaleert en kan deze juist tot een beter einde brengen. Door middel van mediaton in Houten zal het arbeidsconflict op fatsoenlijke wijze worden uitgepraat.

Vind de oplossing met een arbeidsmediator in Houten

Als arbeidsmediator in Houten ga ik op zoek naar de achterliggende gedachten van het conflict. Waar ligt het probleem: miscommunicatie, botsende karakters, wantrouwen, gebrek aan waardering of onuitgesproken verwachtingen. Samen lossen we het arbeidsconflict op door vrijwillig mediation vlakbij Houten in te zetten. Met een arbeidsmediator in Houten aan de zijlijn zullen de partijen weer nader tot elkaar komen.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem direct contact met ons op!

Scheidingsmediation in Houten

Is er geen toekomst meer voor u en uw (ex-)partner? En gaat u daarom scheiden van elkaar? Dan bent u vast een erg emotionele en zware periode aan het doorlopen. Daarbij dient u ook nog eens allerlei afspraken te maken, bijvoorbeeld over een omgangsregeling als u kinderen heeft, of over de inboedelverdeling. Bij echtscheidingen kunnen de emoties hoog oplopen, wat het maken van afspraken er niet bepaald makkelijker op maakt.

Scheiden onder begeleiding van een mediator in Houten

Door een mediator in Houten in te schakelen kunt u makkelijker tot afspraken komen waar u zich beiden in kunt vinden. Deze afspraken bundelen we samen in een ouderschapsplan. Dit ouderschapsplan is wettelijk verplicht als u samen minderjarige kinderen heeft.

Scheidingsmediation is ook nog eens goedkoper dan het inschakelen van een advocaat. Omdat bij een eventuele rechtszaak u ieder een advocaat nodig heeft en dat kan flink oplopen in de kosten. Kies bij een scheiding dus altijd voor mediation, dit zal jullie relatie na de scheiding alleen maar ten goede komen.

Al meer dan 20 jaar ervaring

Namens Mediation Brooklyn Bridge ben ik, mr. Gabriëlle Gijsberts, actief als MfN-geregistreerde mediator in Houten en omstreken. Ik ben al jarenlang een specialist op het gebied van arbeids– en scheidingsmediation. Met mijn juridische achtergrond en de ruim 20 jaar ervaring weet ik als geen ander hoe ik moet bemiddelen bij diverse conflicten. U kunt bij Mediation Brooklyn Bridge altijd rekenen op een professionele wijze van bemiddelen.

Mediation Brooklyn Bridge is ingeschreven bij het MfN-register. Wat een erkend kwaliteitsregister van mediators in Nederland is. Mediation Brooklyn Bridge is werkzaam in een straal van 20 kilometer rond Breukelen:

Tevens zijn we in veel meer plaatsen in de provincie Utrecht actief. Benieuwd wat ik voor u kan betekenen in uw woonplaats? Vraag dan gerust eens om een vrijblijvend intakegesprek!

Wat zijn de kosten voor een mediator in Houten?

Het huidige uurtarief van Mediation Brooklyn Bridge is €170,- voor arbeidsmediation en €160,- voor scheidingsmediation, exclusief 21% BTW. De volgende zaken zijn bij het uurtarief inbegrepen:

  • Het intakegesprek
  • Mediationgesprekken
  • Voorbereiding en eventuele bestudering van de informatie
  • Telefoongesprekken
  • Mailwisselingen
  • Opstellen van stukken

 
De daadwerkelijke kosten voor het inschakelen van een mediator in Houten hangt af van een paar factoren. Waaronder het soort zaak – arbeidsmediation of scheidingsmediation -, het aantal mediationgesprekken, reistijd, huur van een locatie en eventuele andere werkzaamheden.

Neem gerust contact op als u meer wilt weten wat de kosten zijn voor het inschakelen van een mediator in Houten. Of lees meer over de tarieven op de website. U kunt mij uiteraard altijd vragen stellen als u over een bepaald onderwerp meer informatie wilt ontvangen.

Maak een afspraak met uw mediator in Houten

Op zoek naar een mediator in Houten of omstreken? Die heeft u dan gevonden in Mediation Brooklyn Bridge. Wilt u direct een afspraak maken voor een intakegesprek of wilt u eerst graag meer informatie ontvangen? U kunt geheel vrijblijvend verder informeren of vragen stellen door te bellen naar 06-38721993 of een bericht te sturen via het contactformulier op de website. Graag helpt Mediation Brooklyn Bridge u met het oplossen van uw (arbeids)conflict of familieruzie.

Tijdens het kennismakingsgesprek zal Gabriëlle Gijsberts haar werkwijze aan u uitleggen. Als erkend mediator in Houten houdt ze zich aan een strikt protocol. Daarnaast vind ik het belangrijk dat iedereen gebruik kan maken van mediation, in welke situatie u zich ook bevindt. Ik werk flexibel en ben niet verbonden aan één locatie, in een straal van 20 km rond Breukelen kan ik naar mensen toekomen voor mediation.