Dagelijks bereikbaar op
+31 (0) 638721993
Volg mij ook op

Mediator in omgeving Houten gezocht?

Bent u als werknemer niet tevreden over een bepaalde kwestie en heeft dit tot een conflict geleid met uw werkgever? Of liggen u en uw (ex-)partner in een echtscheiding en verloopt het maken van afspraken moeizaam? Om impasses te doorbreken en werkrelaties in stand te houden kunt u een mediator in omgeving Houten inschakelen.

Gratis kennismakingsgesprek

Mediation door Mediation Brooklyn Bridge

  • Efficiënte oplossing voor ieder conflict;
  • Specialist in arbeidsmediation en scheidingsmediation;
  • Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek;
  • Gecertificeerde en MfN-geregistreerde mediator nabij Houten;
  • Goed bereikbaar;
  • Ruim 20 jaar ervaring;

Gratis kennismakingsgesprek

Mediation Brooklyn Bridge is een bedrijf van mr. Gabriëlle Gijsberts

Zij biedt arbeidsmediation en scheidingsmediation in omgeving Houten aan. Door een onpartijdige en onafhankelijke positie in te nemen is zij de neutrale factor die de onderlinge gesprekken tussen partijen begeleidt. Als mediator is ze er voor beide partijen. Er worden inzichten verschaft in elkaars standpunten, wat begrip kweekt. Hierdoor wordt het makkelijker om compromissen te sluiten en zo conflicten op te lossen.

Mediator in Utrecht inschakelen
shutterstock

Over Mediation Brooklyn Bridge

Namens Mediation Brooklyn Bridge is mr. Gabriëlle Gijsberts actief als MfN-geregistreerde mediator in Houten en omstreken. Ook is zijn werkzaam om andere steden in de omgeving, zoals als Breukelen, Maarssen, Loenen aan de Vecht, Abcoude, Hilversum, Loosdrecht, Vinkeveen, Woerden, Mijdrecht, Vleuten, De Meern, Utrecht, IJsselstein, Nieuwegein, Bunnik, Zeist, De Bilt, Bilthoven, Soest, Baarn en Amersfoort.

Benieuwd wat ze voor u kan betekenen? Vraag dan gerust eens om een vrijblijvend intakegesprek!

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem direct contact met ons op!

Arbeidsmediation in Houten

Is er geen toekomst meer voor u en uw (ex-)partner? Gaat u daarom scheiden van elkaar? Dan bent u een erg emotionele en zware periode aan het doorlopen. Daarbij dient u ook nog eens allerlei afspraken te maken, bijvoorbeeld over een omgangsregeling als u kinderen heeft, of over een inboedelverdeling. Bij echtscheidingen kunnen de emoties hoog oplopen, wat het maken van afspraken er niet bepaald makkelijker op maakt.

mediator maarssen
shutterstock

Scheidingsmediation in Houten

Door een mediator in Houten in te schakelen kunt u makkelijker tot afspraken komen waar u zich beiden in kunt vinden. Scheidingsmediation is ook nog eens goedkoper dan het inschakelen van een advocaat. Ook bij conflicten op de werkvloer kan het erg belangrijk zijn om voorzichtig om te gaan met de relatie tussen een werkgever en werknemer. Arbeidsmediation in omgeving Houten kan voorkomen dat een conflict verder escaleert en kan deze juist tot een beter einde brengen.

Ja, ik zoek een mediator in Houten

Op zoek naar een mediator in Houten of omstreken en een afspraak maken voor een intakegesprek? Of wilt u eerst graag meer weten? U kunt geheel vrijblijvend verder informeren door te bellen naar 06-38721993 of een bericht te sturen via het contactformulier op de website. Graag helpt Mediation Brooklyn Bridge u met het oplossen van uw conflict.

  • Contactinformatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.