Dagelijks bereikbaar op
+31 (0) 638721993
Volg mij ook op

Op zoek naar een mediator in Maarssen?

Zit u in een vervelend conflict dat u graag opgelost zou zien, maar heeft u geen idee hoe u dit kunt aanpakken? Heeft u geen idee hoe u met de andere partij in gesprek zou kunnen gaan om samen tot een oplossing te komen? Mediation Brooklyn Bridge kan u professionele bemiddeling aanbieden om zo van conflict naar oplossing te gaan.

Bij relationele conflicten en zakelijke conflicten werkt deze ervaren mediator in Maarssen met u naar een efficiënte en praktische uitkomst waar beide partijen tevreden mee kunnen zijn. Hierbij wordt op een onafhankelijke en neutrale wijze bemiddeld tussen de betrokken partijen. Wilt u weten wat Mediation Brooklyn Bridge voor u kan betekenen? Neem dan contact op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Over Mediation Brooklyn Bridge, uw mediator in Maarssen

Uw mediator in Maarssen is mr. Gabriëlle Gijsberts, oprichter van Mediation Brooklyn Bridge. Zij begon haar loopbaan als advocaat en is inmiddels een gecertificeerd mediator met ruim 20 jaar aan ervaring in professionele bemiddeling. Gabriëlle heeft zich gespecialiseerd in arbeidsmediation en scheidingsmediation en zet zowel haar juridische ervaring als haar bemiddelingsexpertise in bij het oplossen van zeer diverse conflicten.

Mediation Brooklyn Bridge staat ingeschreven bij het MfN-register, een erkend kwaliteitsregister van mediators in Nederland. Gabriëlle is niet alleen werkzaam als mediator in Maarssen, maar in heel Nederland, waaronder plaatsen als: Krimpenerwaard, Bodegraven-Reeuwijk, Woerden, Vleuten, Mijdrecht, De Meern, Uithoorn, Utrecht, Lopik, IJsselstein, Nieuwegein, Bunnik, Zeist, Houten, De Bilt, Soest, Baarn, Amersfoort, Breukelen, Loenen aan de Vecht, Hilversum, Abcoude, Loosdrecht en Vinkeveen.

Ziet u uw woonplaats er niet tussen staan, is dat geen probleem. Mediation Brooklyn Bridge is zeer flexibel wat betreft locaties en kan u bijstaan als mediator in het hele land.

Heeft u een mediator in Maarssen nodig?Neem vrijblijvend contact op.
  • Contactinformatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De manier van werken bij Mediation Brooklyn Bridge

Er staan een aantal cruciale basisprincipes centraal bij de werkwijze van Mediation Brooklyn Bridge, te weten: vertrouwelijkheid, vrijwilligheid, zelfbeschikking en onafhankelijkheid, waarbij de belangrijkste taak van de mediator in Maarssen is om op een neutrale, onafhankelijke manier het bemiddelingsproces in te gaan. Dit biedt de mogelijkheid aan alle partijen om op constructieve wijze met elkaar het gesprek aan te gaan en toe te werken naar een geschikte oplossing voor de toekomst, zonder te veel terug te kijken naar het verleden.

Kom in contact met uw mediator in Maarssen

Wilt u graag uw conflict op een zinvolle, vruchtbare manier samen met de andere partij oplossen zonder de stap te zetten naar de rechter? Kies dan voor mediation. Deze bemiddelingsvorm kan bijdragen aan het verbeteren van onderlinge verhoudingen en communicatie tussen de betrokken partijen. Door zelf aan de oplossing mee te werken blijkt deze in praktijk vaak duurzamer te zijn. Wilt u een mediator in Maarssen inschakelen, dan kunt u voor vragen en meer informatie contact opnemen met Mediation Brooklyn Bridge of bellen naar 0638721993.

Contact Gratis kennismakingsgesprek