Mediator in Nieuwegein bij arbeidsconflict

Mediator in Nieuwegein gezocht? Dan zit u goed bij Mediation Brooklyn Bridge. Wij staan voor u klaar op onder andere het gebied van arbeidsmediation in Nieuwegein. Of u nu werkgever of werknemer bent, een arbeidsconflict wilt u zo snel en effectief mogelijk oplossen. Door middel van arbeidsmediation kunt u samen aan een efficiënte oplossing werken.

Wilt u ons inschakelen als arbeidsmediator in Nieuwegein? Neem dan direct contact op. Het eerste kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend. U kunt contact opnemen door te bellen of WhatsAppen naar 06 3872 1993 of door een e-mail te sturen naar info@mediationbb.nl.

Arbeidsconflict oplossen | Mediation Brooklyn Bridge

Mediation wordt ook wel bemiddeling genoemd. Dit wordt ingezet als conflicten niet meer zonder bemiddeling op te lossen zijn. Het doel van arbeidsmediation is om de samenwerking te verbeteren. Er wordt namelijk doelgericht een oplossing gezocht naar het probleem. Er zijn verschillende oorzaken waarvoor u arbeidsmediation in kunt zetten:

  • Miscommunicatie;
  • Botsende karakters;
  • Wantrouwen;
  • Gebrek aan waardering of begrip;
  • Onuitgesproken verwachtingen.

Arbeidsmediator voor uw conflict

Als u een arbeidsmediator inschakelt wordt een probleem tot de kern uitgezocht. Zo krijgt u weer begrip voor elkaar, wordt het vertrouwen hersteld en wordt er een fundament voor een goede samenwerking gebouwd.

Mediationgesprekken zijn altijd vertrouwelijk. U krijgt op deze manier de ruimte om alle kanten van het conflict te bespreken. Door middel van arbeidsmediation krijgt u inzicht in wat er daadwerkelijk speelt en wat de verwachtingen, wensen en belangen zijn. Als u besluit om de samenwerking te willen beëindigen, en u wilt dit op een respectvolle manier doen, kunt u bij ons terecht voor exit-mediation.

Geslaagde arbeidsmediation

Er zijn verschillende momenten waarop gezegd kan worden dat een arbeidsmediation geslaagd is:

  • U kunt als werkgever en werknemer of zakelijke partners weer samenwerken;
  • U bent samen tot de conclusie gekomen dat de samenwerking geen toekomst meer heeft;
  • U hebt samen schriftelijke afspraken gemaakt. Deze zijn praktisch, duurzaam en juridisch juist.

Arbeidsmediation te Nieuwegein en omgeving

Wij zijn zeer flexibel bij Mediation Brooklyn Bridge wat betreft locatie. Als u in de omgeving van Nieuwegein ons in wil schakelen bent u van harte welkom. Maar ook als u op een andere locatie in midden-Nederland woont zijn wij u graag van dienst.

Neem contact op

Wilt u ons inschakelen als mediator in Nieuwegein? Neem dan direct contact met ons op. U kunt contact opnemen door te bellen over WhatsAppen naar 06 3872 1993 of door een e-mail te sturen naar info@mediationbb.nl. Het eerste kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend.

Heeft u een mediator in Nieuwegein nodig?

Neem vrijblijvend contact op.