Week van de Mediation

De Nederlandse Mediation Vereniging (NMv) heeft dit jaar de week van 15 tot en met 19 oktober uitgeroepen tot de “week van de Mediation”. Het motto dit jaar is “Conflicten oplossen is beter dan uitvechten. Probeer het eens met een professionele mediator.”

Op verschillende locaties in Nederland wordt informatie gegeven over bijvoorbeeld mediation en scheidingen of mediation in het onderwijs. En op Amsterdam CS kun je twee mediators aantreffen die daar de hele week hun kantoor houden voor de zakelijke en arbeidsmediation. Meer informatie over de activiteiten die week is te vinden op de website week van de Mediation.

Ambassadeur NMv

Onlangs ben ik Ambassadeur van de NMv geworden en als ambassadeur wil ik natuurlijk graag mijn steentje bijdragen. Niet alleen in de Week van de Mediation. Ik zie die week als een mooi startmoment om het vak van de professionele mediator meer bekendheid te geven, met name in bedrijven en organisaties. Mediation bij arbeidsconflicten, stagnerende re-integratietrajecten, team-conflicten, bij exit-trajecten, bij zakelijke conflicten; het werkt!

Wilt je meer weten of kennismaken, neem dan geheel vrijblijvend met mij contact op. Ik kom met plezier ook bij je langs!

0 reacties

Gratis kennismakingsgesprek op locatie

Als u meer wilt weten van mediation en van mr. Gabriëlle Gijsberts? Zij maakt graag een afspraak met u. Het kennismakingsgesprek is gratis! Gabriëlle komt bij u op het werk of thuis langs.